Forretningsbetingelser

 

Medmindre andet skriftligt aftales, er følgende forretningsbetingelser gældende for Konsulentnetværkets kurser:

 

Tilmelding 

Når du via vores tilmeldingsformular eller telefonisk tilmelder dig et af vores kurser, vil du modtage en automatisk bekræftelsesmail. Indenfor få dage modtager du en bekræftelse med lidt flere oplysninger samt en faktura for kursusafgiften på mail. Hvis du ønsker elektronisk fakturering, bedes du oplyse dit EAN-nummer ved tilmelding.

Betaling

Betaling skal ske senest 8 dage efter, at fakturaen er fremsendt. Er betalingen ikke modtaget senest to uger før kursusstart, opkræves et gebyr på 100 kr. ekskl. moms.

Der ydes 10 % rabat på alle tilmeldinger, hvis der er flere fra samme organisation/virksomhed, som tilmelder sig kurset. Denne rabat fratrækkes automatisk på fakturaen.

Afbestillingsregler

Afbestilling af kurset skal ske skriftligt til facilitator@konsulentnetvaerket.net.

Ved afbestilling mere end 30 dage før kursets afholdelse = 100% af kursusbeløbet refunderes.
Ved afbestilling mere end 2 uger før = 50% refunderes.
Ved afmelding mindre end 2 uger før = 0% refunderes. 

Du er velkommen til at overdrage din tilmelding til en kollega – i så fald skal vi orienteres hurtigst muligt.

Aflysning og ændringer

Vi forbeholder os ret til at aflyse kurset ved mindre end 4 tilmeldte op til en uge før kursusstart og forbeholder os ret til at flytte kursusstedet inden for samme by (Storkøbenhavn) indtil 2 dage før kursusstart.

I tilfælde af force majeure (herunder sygdom) forbeholder vi os ret til at aflyse kurset frem til selve kursusdagen. Vi er ikke erstatningspligtige for eventuelle udgifter, der er tilført deltageren i den forbindelse. Ved sygdom, vil vi forsøge at finde en anden kvalificeret underviser, og er dette ikke muligt, aflyses kurset.

Ved aflysning vil du selvfølgelig få alle penge retur og mulighed for at deltage i et erstatningskursus med 15 %’s rabat.

Refusionsregler

I tilfælde af aflysning vil vi refundere det indbetalte kursusbeløb inden for 8 hverdage.