Virksomhedsinterne kurser og inspirationsmøder

Inspirationsmøder

Har I brug for at få fælles inspiration, konkrete værktøjer eller teoretisk input til at arbejde med facilitering af interne og eksterne møder, workshops o.l.?

Ofte er det en fordel, at flere medarbejdere fra samme organisation deltager på det samme kursus. Det kan sikre, at den nye viden i højere grad bliver brugt i organisationen. Vi kommer gerne til jeres organisation og afholder kurser eller inspirationsmøder om facilitering, som er tilpasset jeres behov.

P.t. udbyder vi følgende to typer af virksomhedsinterne kurser og inspirationsmøder:

Facilitering af det engagerende møde (afholdes også som åbent kursus): Kurset giver teoretisk og praktisk viden om de basale elementer i facilitering af et engagerende møde, workshop e.l.. Deltagerne får lejlighed til at arbejde case-orienteret med at forny mødekulturen og et konkret møde i din egen organisation. 

”Det som vi især fik med til vores organisation var konkrete værktøjer, som vi kan bruge i vores hverdag. I det hele taget er det imponerende, hvad vi fik med på bare en dag.”
Laust Leth Gregersen, forhenværende sekretariatsleder, Concord Danmark

 
Inspirationsmøder: Vi tilbyder inspirationsmøder, der giver jer nye vinkler og ideer til at arbejde med facilitering af møder, teamarbejde og innovation – alt afhængig af hvilke inspirationsmøder, I vælger. “Morgenmøderne har været en gave at deltage i. Inspiration og dialog med de øvrige deltagere, lige til at tage med tilbage på arbejdet og bruge.”
Annelie Abildgaard, IBIS